Class Schedule

Garden City

630 Old Contry Road Garden City NY 11530 · (516)294-1003


Classes* Effective Tuesday July 1st through Monday Sept 30th, 2014 •  Last Updated 6/30/2014

Click on class name to view a description, add to your calendar, or share with friends.

MONDAY
6:00 AM(60min) Cycle Studio 2/Steve
8:30 AM(60min) Cycle Studio 2/Steve
9:30 AM(60min) Interval Training Studio1/Leigh-Ann
9:30 AM(60min) Aquafit Pool/Angela
10:30 AM(60min) Muscle Ballet studio 1/Leighann
12:30 PM(60min) Vinyasa Flow Yoga studio 3/Rhonda
4:30 PM(60min) Pure Strength studio 1/Maryjo
5:30 PM(60min) 20/20/20 studio 1/Robin C
5:30 PM(60min) Cycle Studio 2/MaryJo
6:30 PM(60min) Pilates Studio 3/Robin C
6:30 PM(60min) Sports Conditioning Studio 1/Tara.T
7:30 PM(60min) Zumba Studio 1/Tara.T
7:30 PM(60min) Yoga Studio 3/Elena
7:30 PM(60min) Cycle Studio 2/Dawn
TUESDAY
7:00 AM(60min) Yoga Studio 3/Janice
8:30 AM(60min) Muscle Max Studio 1/MaryJo
9:30 AM(60min) Cardio Kickboxing Studio 1/MaryJo
9:30 AM(60min) Cycle Studio 2/Maria.O
10:30 AM(60min) Pilates Mat Ring Studio 3/Maria.O
4:30 PM(60min) Cycle Studio 2/Robin B
5:30 PM(60min) Interval Training Studio 1/Robin
5:30 PM(60min) M.E.L.T. Studio 3/Nancy
6:30 PM(60min) Yoga bodyART Studio 3/Nancy
6:30 PM(60min) Pure Strength studio 1/Robin C
6:30 PM(60min) Aquafit Pool/Lynette
6:30 PM(60min) Cycle Studio 2/Louis
7:30 PM(60min) Cycle Studio 2/Louis
7:30 PM(30min) Rock Bottom Studio 1/Robin
WEDNESDAY
6:00 AM(60min) Cycle Studio 2/Dawn
8:30 AM(60min) Cycle Studio 2/Tara.T
8:30 AM(60min) M.E.L.T. Studio 3/Nancy
9:30 AM(60min) AquaPilates Pool/Nancy
9:30 AM(60min) 20/20/20 Studio 1/Leighann
10:30 AM(60min) Pure Strength Studio 1/Leighann
5:30 PM(60min) Cycle Studio 2/MaryJo
5:30 PM(60min) Pure Strength Studio 1/Ava
6:30 PM(60min) Step Studio 1/Ava
6:30 PM(60min) Pilates Studio 3/MaryJo
7:30 PM(30min) Ultimate ABS Studio 1/Ava
7:30 PM(90min) Vinyasa Flow Yoga Studio 3/Inbar
7:30 PM(60min) Cycle Studio 2/Dawn
THURSDAY
7:00 AM(60min) Sunrise Yoga Studio 3/Angela
8:30 AM(60min) Pure Strength Studio 1/Julissa
9:30 AM(60min) Zumba Studio 1/Julissa
9:30 AM(60min) Cycle Studio 2/Charlene
10:30 AM(60min) Yoga Studio 3/Charlene
5:30 PM(60min) Yoga bodyART Studio 3/Nancy
5:30 PM(60min) Zumba Studio 1/Caryl
6:30 PM(60min) Kickbox Boot Camp Studio 1/Tara T
6:30 PM(60min) Cycle Studio 2/John
6:30 PM(60min) Aquafit pool/Robin B
6:30 PM(60min) M.E.L.T. Studio 3/Nancy
7:30 PM(60min) INSANITY Studio 1/Robin B
8:30 PM(60min) Hip Hop Groove Studio 1/Angel
FRIDAY
6:00 AM(60min) Cycle Studio 3/Jade
8:30 AM(60min) Cycle Studio 3/Jade
9:30 AM(60min) Cardio Blast Studio 1/Patty.T
9:30 AM(60min) Aquafit Pool/Nancy
10:30 AM(60min) Ball Conditioning Studio 1/Patty.T
10:30 AM(60min) Pilates Studio 3/Nancy
SATURDAY
8:00 AM(60min) Cycle Studio 2/Tara.T
9:00 AM(60min) Cycle Studio 2/Jeanne
9:00 AM(60min) Pure Strength Studio 1/Tara.T
9:00 AM(60min) Aquafit Pool/Robin B
10:00 AM(60min) Zumba Studio 1/Jasmine
10:00 AM(75min) Vinyasa Flow Yoga Studio 3/Charlene
SUNDAY
8:30 AM(60min) Yoga Studio 3/Laurie
8:30 AM(60min) Cycle Studio 2/Chuck
9:30 AM(60min) Cycle Studio 2/Chuck
9:30 AM(60min) 20/20/20 Studio 1/MaryJo
10:30 AM(60min) Pure Strength Studio 1/MaryJo


For questions or concerns regarding the Group Exercise Schedule please contact:
Charlene Lawrence, Regional Group Exercise Manager
charlene.lawrence@xsportmail.com

* All classes are subject to change

advertise to xsport's 300,000 members
30 Day Money Back Guarantee
bbb

XSport Fitness has been given an A+ rating by
the Better Business Bureau for 5 years running

Connect & Share

facebook
twitter
yelp
youtube
pintrest