Class Schedule

Chicago - State Street

819 S. State Street Chicago IL 60605 · (312)-294-0500


Classes* Effective October 1, 2014 through October 31, 2014 •  Last Updated 9/29/2014

Click on class name to view a description, add to your calendar, or share with friends.

MONDAY
9:00 AM(45min) Pure Strength studio 1/Susanna
9:45 AM(15min) Ultimate ABS studio 1/Susanna
10:00 AM(60min) Yoga studio 1/Marjorie
5:15 PM(60min) Cardio Blast studio 1/Bryan
5:30 PM(60min) Cycle studio 2/Dallas
6:15 PM(60min) Boot Camp studio 1/Kara
7:00 PM(60min) Cycle studio 2/Dallas
7:15 PM(45min) Zumba studio 1/Tonia
8:00 PM(15min) Ultimate ABS studio 1/Tonia
8:15 PM(60min) Vinyasa Flow Yoga studio 1/Chelsea
TUESDAY
5:30 AM(60min) Cycle studio 2/Megan
9:15 AM(45min) Cross Training studio 1/Seobia
10:00 AM(15min) Ultimate ABS studio 1/Seobia
10:00 AM(60min) Aquafit pool/Tonia
5:00 PM(30min) Boot Camp studio 1/Christine
5:30 PM(60min) TurboKick studio 1/Christine
6:00 PM(60min) Aquafit pool/Priscilla
6:00 PM(60min) Cycle studio 2/Kim K.
6:30 PM(60min) Yoga/Pilates Fusion studio 1/Laura
7:00 PM(60min) Cycle studio 2/Kristen
7:30 PM(60min) WERQ studio 1/Lynnae
WEDNESDAY
6:00 AM(45min) Nike Training Club (NTC) studio 1/Jordan
9:00 AM(60min) Yoga studio 1/Chelsea
9:30 AM(60min) Cycle studio 2/Nancy
10:00 AM(60min) INSANITY studio 1/Larry
4:30 PM(45min) Nike Training Club (NTC) studio 1/Bryan
5:15 PM(45min) Nike Training Club (NTC) studio 1/Bryan
5:30 PM(60min) Cycle studio 2/Danielle G.
6:00 PM(60min) Yoga studio 1/Jessica
7:00 PM(60min) Cycle studio 2/Kim K.
7:15 PM(60min) Zumba studio 1/Natasha
8:15 PM(60min) Pure Strength studio 1/Tonia
THURSDAY
5:30 AM(60min) Cycle studio 2/Megan
9:00 AM(60min) Muscle Max studio 1/Regina
10:00 AM(30min) Club Remix studio 1/Tonia
10:00 AM(60min) Aquafit pool/Priscilla
10:30 AM(30min) Muscle Ballet studio 1/Tonia
12:00 PM(60min) Yoga studio 1/Kara M.
5:00 PM(60min) Yoga/Pilates Fusion studio 1/Laura
6:00 PM(30min) Jump Rope Conditioning studio 1/Kara
6:00 PM(60min) Cycle studio 2/Isabel
6:30 PM(30min) Nike Training Club (NTC) studio 1/Kara
7:00 PM(60min) INSANITY studio 1/Kenyatta
7:00 PM(60min) Cycle studio 2/Danielle G.
7:00 PM(60min) Aquafit pool/Lorraine
8:00 PM(60min) Zumba studio 1/Karina
FRIDAY
6:30 AM(60min) Muscle Max studio 1/Priscilla
9:15 AM(60min) Pilates studio 1/Kristine
10:15 AM(60min) WERQ studio 1/Lynnae
5:00 PM(30min) Tabata studio 1/Seobia
5:30 PM(30min) Pure Strength studio 1/Seobia
6:00 PM(60min) Cycle studio 2/Danielle G.
SATURDAY
8:00 AM(60min) Yoga/Pilates Fusion studio 1/Tonna
9:00 AM(60min) TurboKick studio 1/Danielle E.
9:00 AM(60min) Cycle studio 2/Tonna
9:00 AM(60min) Aquafit pool/Priscilla
10:00 AM(60min) Muscle Max studio 1/Danielle E.
10:30 AM(60min) Cycle studio 2/Marlon
11:00 AM(60min) Yoga studio 1/Chelsea
12:15 PM(60min) Nike Training Club (NTC) basketball court/Dave
1:00 PM(60min) Zumba studio 1/Kate
SUNDAY
9:00 AM(60min) Yoga studio 1/Chloe
9:30 AM(60min) Cycle studio 2/Danielle G.
10:15 AM(45min) Club Remix studio 1/Tonia
11:15 AM(45min) Cross Training studio 1/Tonia


For questions or concerns regarding the Group Exercise Schedule please contact:
Nancy Gibbons, Regional Group Exercise Manager 630-768-5490
nancy.gibbons@xsportfitness.com

* All classes are subject to change

advertise to xsport's 300,000 members
30 Day Money Back Guarantee

XSport Xclusive Savings Club

Exclusive savings for XSport Fitness members from local businesses including restaurants, retail shops, chiropractors, and much more!

Connect & Share

facebook twitter youtube yelp pintrest
bbb

XSport Fitness has been given an A+ rating by
the Better Business Bureau for 5 years running