Class Schedule

Chicago - Pipers Alley

230 W. North Avenue Chicago IL 60610 · (312)932-9100


Classes* Effective July 1, 2014 through September 30, 2014 •  Last Updated 7/1/2014

Click on class name to view a description, add to your calendar, or share with friends.

MONDAY
6:00 AM(60min) Cycle studio 2/Kate
8:00 AM(60min) Hot Yoga studio 3/Sarah W.
9:00 AM(60min) PILOXING studio 1/Katie/Tania
9:00 AM(60min) Aquafit pool/Nicole
10:00 AM(60min) Yoga studio 3/Laila
10:00 AM(60min) Pure Strength studio 1/Nicole
12:00 PM(60min) Cycle studio 2/Tonia
4:00 PM(60min) Pilates studio 3/Dee
4:30 PM(45min) Pure Strength studio 1/Rebecca
5:00 PM(45min) Muscle Max studio 1/Rebecca
5:00 PM(60min) Cycle studio 1/Emily
5:45 PM(60min) Vinyasa Flow Yoga studio 3/Sarah U.
6:00 PM(30min) Nike Training Club (NTC) studio 1/Armando
6:15 PM(60min) Cycle studio 2/Bob
6:30 PM(60min) TurboKick studio 1/Katie K./Mo
7:00 PM(30min) Ultimate ABS studio 3/Nicole
7:30 PM(60min) WERQ studio 1/Lorrie
7:30 PM(60min) Cycle studio 2/Nicole
8:00 PM(60min) Yoga studio 3/Kevin F.
TUESDAY
5:30 AM(60min) Boot Camp gym/Jill R.
6:00 AM(60min) Cycle studio 2/Marie
6:30 AM(60min) Pure Strength studio 1/Priscilla
9:00 AM(60min) Cycle studio 2/Melissa S.
9:00 AM(60min) Yoga Sculpt studio 1/Chelsea
10:15 AM(60min) Interval Training studio 1/Priscilla
12:00 PM(60min) Vinyasa Flow Yoga studio 3/Chelsea
5:00 PM(45min) Zumba studio 1/Dee
5:00 PM(60min) Yoga studio 3/Kevin
5:45 PM(15min) Ultimate ABS studio 1/Dee
5:45 PM(60min) Cycle studio 2/Bethany
6:00 PM(60min) Yoga studio 3/Chelsea
6:00 PM(60min) INSANITY studio 1/Kenyatta
7:00 PM(60min) Club Remix studio 1/Melissa M.
7:00 PM(60min) Cycle studio 2/Melissa S.
7:00 PM(60min) Aquafit pool/Lorraine
7:15 PM(60min) Hot Yoga studio 3/Chelsea
8:00 PM(60min) Pure Strength studio 1/Melissa M.
WEDNESDAY
6:00 AM(60min) Cycle studio 2/Kate
8:00 AM(60min) Yoga studio 3/Sarah W.
9:00 AM(60min) Pilates studio 1/Amie
9:30 AM(60min) Aquafit pool/Priscilla
10:00 AM(60min) Boot Camp studio 1/Rebecca
10:00 AM(60min) Yoga studio 3/Laila
12:00 PM(30min) INSANITY studio 1/Tonia
12:30 PM(30min) Pure Strength studio 1/Tonia
5:00 PM(45min) Cardio Kickboxing studio 1/Rebecca
5:00 PM(60min) Vinyasa Flow Yoga studio 3/Tonna
5:30 PM(60min) Cycle studio 2/Kelly K.
5:45 PM(45min) Muscle Max studio 1/Rebecca
6:00 PM(60min) Yoga/Pilates Fusion studio 3/Tonna
6:30 PM(60min) Cardio Blast studio 1/Joella
7:00 PM(60min) Cycle studio 2/Katerina
7:15 PM(60min) Yoga studio 3/Tonna
7:30 PM(30min) Zumba Step studio 1/Kate A.
8:00 PM(30min) Zumba studio 1/Kate A.
THURSDAY
5:30 AM(60min) Boot Camp gym/Jill R.
6:00 AM(60min) Cycle studio 2/Kate
6:30 AM(60min) Yoga studio 1/Caroline
9:00 AM(60min) Cardio Kickboxing studio 1/Kimberly
10:00 AM(60min) Muscle Max studio 1/Kimberly
10:00 AM(60min) Yoga studio 3/Laila
12:00 PM(60min) Yoga studio 3/Chelsea
5:00 PM(60min) Muscle Max studio 1/Dallas
5:00 PM(60min) Hot Yoga studio 3/Kevin
5:45 PM(60min) Cycle studio 2/Katerina
6:00 PM(60min) Yoga studio 3/Kevin
6:00 PM(60min) TurboKick studio 1/Jen
7:00 PM(15min) Ultimate ABS studio 1/Armando
7:00 PM(60min) Cycle studio 2/Dallas
7:15 PM(60min) Power Yoga studio 3/Kevin
7:15 PM(45min) Nike Training Club (NTC) studio 1/Armando
FRIDAY
6:00 AM(60min) Nike Training Club (NTC) studio 1/Vicki
9:00 AM(60min) 20/20/20 studio 1/Katie
9:30 AM(60min) AquaPilates pool/Lorraine
9:30 AM(60min) Yoga studio 3/Kirsten
10:00 AM(60min) Zumba studio 1/Dee
10:30 AM(60min) Yoga studio 3/Kirsten
12:00 PM(60min) Cycle studio 1/Don
5:00 PM(60min) Yoga studio 3/Tonna
5:30 PM(45min) Nike Training Club (NTC) studio 1/Jill P.
6:15 PM(15min) Ultimate ABS studio 1/Jill P.
6:15 PM(60min) Cycle studio 1/Dallas
6:30 PM(60min) Zumba studio 1/Danielle B./Claudia
SATURDAY
9:00 AM(60min) Cycle studio 2/Jimmy
9:00 AM(60min) Power Yoga studio 3/Kevin
9:00 AM(60min) Pure Strength studio 1/JJ
10:00 AM(60min) Cardio Kickboxing studio 1/Kim K.
10:00 AM(60min) Aquafit pool/Lorraine
10:00 AM(60min) Yoga studio 3/Caroline
10:15 AM(60min) Cycle studio 2/Wendy
11:00 AM(60min) Vinyasa Flow Yoga studio 3/Caroline
11:15 AM(45min) Nike Training Club (NTC) studio 1/Kim K.
12:00 PM(60min) Zumba studio 1/Claudia
1:00 PM(45min) INSANITY studio 1/Kenyatta
SUNDAY
9:00 AM(45min) INSANITY studio 1/Kenyatta
9:00 AM(60min) Yoga studio 1/Tonna
9:00 AM(60min) Cycle studio 2/Helen
10:15 AM(60min) Yoga studio 1/Tonna
10:30 AM(60min) TurboKick studio 1/Christine/team
10:30 AM(60min) Cycle studio 2/Bob
11:30 AM(30min) Pure Strength studio 1/Christine/team


For questions or concerns regarding the Group Exercise Schedule please contact:
Nancy Gibbons, Regional Group Exercise Manager 630-768-5490

* All classes are subject to change

advertise to xsport's 300,000 members
30 Day Money Back Guarantee

XSport Xclusive Savings Club

Exclusive savings for XSport Fitness members from local businesses including restaurants, retail shops, chiropractors, and much more!

CLICK FOR OFFERS IN YOUR AREA

Connect & Share

facebook
twitter
yelp
youtube
pintrest
bbb

XSport Fitness has been given an A+ rating by
the Better Business Bureau for 5 years running