Class Schedule

Merrifield

8190 Strawberry Ln Merrifield VA 22042 · (703)204-0064


Special Class: 5:30pm Tailgate Insanity! | Studio 1
Member Appreciation Day, Thursday, September 29th

Classes* Effective December 1, 2014 through December 31, 2014 •  Last Updated 11/27/2014
  • View Class Schedules by month:

Click on class name to view a description, add to your calendar, or share with friends.

Merrifield Class Schedule


MONDAY
6:00 AM(60min) BODYPUMP Studio 1/Suzy T.
9:45 AM(60min) BODYPUMP Studio 1/Kristina
10:00 AM(60min) AquaFit Pool/Patricia M.
10:45 AM(60min) Cycling Studio 2/Anna C.
12:00 PM(60min) Vinyasa Flow Yoga Studio 1/Suzi G.
5:30 PM(60min) BODYPUMP Studio 1/Beth & Patrick (Sub: Patricia M.)
6:30 PM(45min) RPM Studio 2/Vanessa
6:35 PM(45min) BODYATTACK Studio 1/Janice (Sub: Lindsay G.)
7:20 PM(15min) Stretch It! Studio 1/Janice (Sub: Lindsay G.)
7:40 PM(60min) BODYFLOW Studio 1/Whitney
8:40 PM(60min) Zumba Studio 1/Tea
TUESDAY
5:45 AM(60min) RPM Studio 2/Heather F. (Sub: Vanessa)
6:00 AM(60min) BODYCOMBAT Studio 1/Zach L.
9:45 AM(60min) BODYATTACK Studio 1/Kristina
5:00 PM(60min) Zumba Studio 1/Priscila (Sub: Danielle G.)
6:05 PM(60min) BODYPUMP Studio 1/Annelise
7:00 PM(45min) RPM Studio 2/Elizabeth
7:15 PM(60min) INSANITY Studio 1/Danielle G.
8:15 PM(60min) BODYFLOW Studio 1/Lindsey S. (Sub: Whitney)
WEDNESDAY
6:00 AM(60min) BODYPUMP Studio 1/Heather F.
9:30 AM(60min) Boot Camp Studio 1/Rob
10:45 AM(60min) AquaFit Pool/Rob
11:00 AM(60min) Vinyasa Flow Yoga Studio 1/Jess
5:25 PM(45min) Jillian Michaels BodyShred Studio 1/Sarah M.
6:00 PM(60min) Cycling Studio 2/Lindsay R. (Sub: Brittany)
6:10 PM(15min) Rock Bottom Studio 1/Sarah M.
6:30 PM(60min) BODYJAM Studio 1/Steph Z.
7:35 PM(60min) BODYCOMBAT Studio 1/Ashley
8:40 PM(60min) Zumba Studio 1/Jackie N.
THURSDAY
5:45 AM(60min) RPM Studio 2/Lory
9:00 AM(15min) Six Pack Studio 1/Jenny
9:30 AM(60min) Zumba Studio 1/Kelly T.
9:30 AM(45min) Cycling Studio 2/Jenny
10:35 AM(60min) BODYPUMP Studio 1/Kristie
5:30 PM(30min) INSANITY Studio 1/Patricia M.
6:05 PM(60min) Zumba Studio 1/Claudia
7:05 PM(60min) BODYPUMP Studio 1/Zach L.
FRIDAY
6:00 AM(60min) Boot Camp Studio 1/Joe
9:30 AM(60min) Zumba Studio 1/Debora C./Noriko
9:45 AM(60min) AquaFit Pool/Cynthia
11:00 AM(60min) Vinyasa Flow Yoga Studio 1/Cynthia
5:30 PM(60min) Zumba Studio 1/Tanya
SATURDAY
8:30 AM(60min) BODYATTACK Studio 1/Kristina
8:30 AM(60min) RPM Studio 2/Michael
9:35 AM(60min) BODYPUMP Studio 1/Red
9:45 AM(45min) RPM Studio 2/Elizabeth
10:40 AM(60min) BODYJAM Studio 1/Alyssa
11:45 AM(60min) Power Yoga Studio 1/Erica M.
SUNDAY
9:30 AM(60min) BODYPUMP Studio 1/Patricia M.
10:00 AM(60min) Cycling Studio 2/Brittany/Jenny
10:45 AM(60min) BODYFLOW Studio 1/Teresa
10:45 AM(60min) AquaFit Pool/Patricia M.
12:00 PM(60min) Zumba Basketball Court/Terry (Sub: Vivian)

Child’s Play Supervised Play Area is available:
Monday – Friday: 8am – 1pm & 4pm – 9pm
Saturday & Sunday: 8am – 1pm

For questions or concerns regarding the Group Exercise Schedule please contact:
Beth Rabbin, Regional Group Exercise Manager
beth.rabbin@xsportfitness.com

*In designated locations, passes are required for admittance due to limited space and membership privileges. Class passes, where applicable, are available 30 minutes prior to class. Member must be present in the club to receive a pass. All classes are subject to change.

advertise to xsport's 300,000 members

XSport Xclusive Savings Club

Exclusive savings for XSport Fitness members from local businesses including restaurants, retail shops, chiropractors, and much more!

Connect & Share

facebook twitter youtube yelp pintrest instagram
bbb

XSport Fitness has been given an A+ rating by
the Better Business Bureau for 7 years running