Class Schedule

ATTENTION MEMBERS: Beginning in October, schedules will be updated monthly to improve the selection and availability of classes. To accommodate this change, we will no longer be offering paper schedules in the club. For a print friendly version of this online schedule click the "PRINTABLE" button below.×

Matteson

4701 Lincoln Mall Dr. Matteson Il 60443 · (708) 283-1200


Join a Special Fundraising Class for Augie's Quest for a Cure (ALS):
5:30pm Tailgate Dance Party - Nancy and Malaka, Studio 1
Member Appreciation Day, Tuesday, September 30th
Classes* Effective October 1, 2014 through October 31, 2014 •  Last Updated 9/29/2014

Click on class name to view a description, add to your calendar, or share with friends.

MONDAY
9:00 AM(60min) Cycle studio 2/Marlon
9:00 AM(60min) Pure Strength studio 1/Larry
10:00 AM(60min) Tabata studio 1/Deb
5:00 PM(60min) Yoga studio 1/Jeffrey
5:30 PM(60min) Cycle studio 2/Marilyn
6:00 PM(60min) Step studio 1/William
7:00 PM(60min) Pure Strength studio 1/William
8:00 PM(60min) Zumba studio 1/team
TUESDAY
9:00 AM(60min) Zumba studio 1/Katherine
10:00 AM(60min) Pure Strength studio 1/Josh
5:30 PM(60min) WERQ studio 1/Nancy
6:30 PM(60min) Cycle studio 2/Jeffrey
6:30 PM(60min) Cardio Kickboxing studio 1/Maureen
7:30 PM(60min) Muscle Max studio 1/Maureen
WEDNESDAY
9:00 AM(60min) Cycle studio 2/Marilyn
9:00 AM(60min) Muscle Max studio 1/Rena
10:00 AM(60min) Boot Camp studio 1/Cato
5:00 PM(60min) Zumba studio 1/Maureen
5:30 PM(60min) Cycle studio 2/Gail
6:00 PM(60min) Vinyasa Flow Yoga studio 1/Jeffrey
7:00 PM(60min) INSANITY studio 1/Kristi
THURSDAY
9:00 AM(60min) WERQ studio 1/Nancy
10:00 AM(60min) Vinyasa Flow Yoga studio 1/Nancy
5:30 PM(45min) Cross Training studio 1/Cato
6:15 PM(15min) Ultimate ABS studio 1/Cato
6:30 PM(60min) Zumba studio 1/June
6:30 PM(60min) Cycle studio 2/Brenna
7:30 PM(60min) Yoga/Pilates Fusion studio 1/Brenna
FRIDAY
9:00 AM(45min) INSANITY studio 1/Kristi
9:45 AM(15min) Ultimate ABS studio 1/Kristi
10:00 AM(60min) Muscle Max studio 1/Kristi
5:30 PM(60min) Boot Camp studio 1/Jesse
SATURDAY
8:00 AM(60min) Cycle studio 2/Mary
9:00 AM(60min) Pure Strength studio 1/Josh
10:00 AM(60min) Yoga studio 1/Liezle
11:00 AM(60min) Zumba studio 1/June
SUNDAY
9:00 AM(60min) Muscle Max studio 1/Karen
10:00 AM(60min) Yoga studio 1/Karen


For questions or concerns regarding the Group Exercise Schedule please contact:
Nancy Gibbons, Regional Group Fitness Manager nancy.gibbons@xsportfitness.com

* All classes are subject to change

advertise to xsport's 300,000 members
30 Day Money Back Guarantee

XSport Xclusive Savings Club

Exclusive savings for XSport Fitness members from local businesses including restaurants, retail shops, chiropractors, and much more!

Connect & Share

facebook twitter youtube yelp pintrest
bbb

XSport Fitness has been given an A+ rating by
the Better Business Bureau for 5 years running