Naperville Class Schedule

  • View by month:

MONDAY
5:30 AM(60min) Boot Camp Studio 1/Laura L
8:30 AM(60min) Sports Conditioning Studio 1/Pinky A
9:15 AM(60min) Ride Studio 2/Mina S
9:30 AM(60min) Total Body Studio 1/Jennifer B
10:30 AM(60min) Zumba Studio 1/TRACEY C
5:15 PM(60min) Hydro Power Pool/MAGDA K
5:15 PM(60min) Total Body Studio 1/Andrea K
6:15 PM(60min) Boot Camp Studio 1/Magda K.
6:30 PM(60min) Rhythm Ride Studio 2/ANDREA K
7:15 PM(60min) WERQ Studio 1/Bonnie W
TUESDAY
5:30 AM(60min) Ride Studio 2/Mina S
8:30 AM(60min) Power Yoga Studio 1/MINA S
9:30 AM(60min) Tabata Drills Studio 1/Molly R
9:30 AM(60min) Rhythm Ride Studio 2/PINKY A
10:30 AM(60min) Zumba Studio 1/BONNIE W
11:45 AM(60min) Pure Strength studio 1/Magda K.
5:30 PM(60min) Boot Camp Studio 1/Shelli T
6:30 PM(60min) Yoga Studio 1/Monique V
7:30 PM(60min) Zumba Studio 1/Vanessa B
WEDNESDAY
5:30 AM(60min) Pure Strength Studio 1/Clementina M
8:30 AM(60min) Boot Camp Studio 1/Magda K.
9:30 AM(60min) Rhythm Ride Studio 2/Jen B
9:30 AM(60min) Cardio Kick Box Studio 1/Kristina S
10:30 AM(60min) Pop Pilates Studio 1/Binal P
11:30 AM(60min) WERQ Studio 1/Xenia D
5:30 PM(60min) Pure Strength Studio 1/Ray O
6:30 PM(60min) Zumba Studio 1/Bonnie W
6:30 PM(60min) Ride Studio 2/JANELLE L
7:30 PM(60min) Vinyasa Flow Yoga Studio 1/Connie M.
THURSDAY
8:30 AM(60min) Pure Strength Studio 1/Lori B
8:30 AM(60min) Ride Studio 2/Debbie S
9:30 AM(60min) Boot Camp Studio 1/Tabitha A
10:30 AM(60min) BollyX Studio 1/Roshini R
5:30 PM(60min) R.I.P.P.E.D. Studio 1/GEORGIANNE W
6:30 PM(60min) Pound Studio 1/Antonette K.
7:30 PM(60min) Pure Strength Studio 1/John P
FRIDAY
5:15 AM(60min) Ride Studio 2/Laura L
8:30 AM(60min) Boot Camp Studio 1/Pinky A
9:30 AM(60min) Barreless Studio 1/Jen B
9:30 AM(60min) Ride Studio 2/TRACEY C
11:00 AM(60min) BANG Studio 1/KRISTY M
6:00 PM(60min) BollyX Studio 1/Binal/Roshini
SATURDAY
7:30 AM(60min) Boot Camp Studio 1/Shelli T
8:00 AM(60min) Rhythm Ride Studio 2/Jen B
8:30 AM(60min) Step It Up Studio 1/Shelli T
9:30 AM(60min) Pop Pilates Studio 1/Binal P
9:30 AM(60min) Rhythm Ride Studio 2/TRACEY C
10:00 AM(60min) Water Fitness Pool/Shelli T
10:30 AM(60min) Pure Strength Studio 1/Molly R
11:30 AM(60min) Zumba Studio 1/Carina J.
SUNDAY
8:15 AM(60min) Ride Studio 2/Debbie S
9:30 AM(60min) Power Yoga Studio 1/DEBRA S
10:30 AM(60min) R.I.P.P.E.D. Studio 1/Latonya C
11:30 AM(60min) Zumba Studio 1/Temeka B

For questions regarding the Group Exercise Schedule please contact:
, at

Child’s Play Supervised Play Area is available:
Monday – Friday: 8am – 9pm
Saturday - Sunday: 8am – 4pm

*In designated locations, passes are required for admittance due to limited space and membership privileges. Class passes, where applicable, are available 30 minutes prior to class. Member must be present in the club to receive a pass. All classes are subject to change.