Massapequa Class Schedule

  • View by month:

MONDAY
5:30 AM(60min) Ride Cycling/Becca.R
9:30 AM(60min) Cardio Kick Box Main Studio/THERESA A
9:30 AM(60min) Ride Cycling/LAUREN H
10:30 AM(30min) Pure Strength Main Studio/THERESA A
10:30 AM(60min) Water Fitness Pool/Lynette.F
12:00 PM(60min) Yoga Restorative Studio 1/SANDRA R
5:30 PM(60min) Pilates Main Studio/Jennifer.M
5:30 PM(60min) Ride Cycling/Sonia.D
6:30 PM(60min) Pure Strength Main Studio/Sonia.D
7:30 PM(60min) Zumba Main Studio/MARIA M
TUESDAY
8:30 AM(30min) Pure Strength Main Studio/Grainne.C
9:00 AM(30min) Six Pack Attack Main Studio/Grainne.C
9:30 AM(60min) Ride and Rip Cycling/Grainne.C
9:30 AM(60min) Zumba Main Studio/MIchelle.C
10:30 AM(60min) Yoga/Pilates Fusion Main Studio/Jennifer.M
5:30 PM(60min) Total Body Boot Camp Main Studio/Theresa.A
5:45 PM(45min) Ride Cycling/Edna.D
6:30 PM(60min) Zumba Main Studio/Edna.D
7:30 PM(60min) Vinyasa Flow Yoga Main Studio/Edna.D
WEDNESDAY
5:30 AM(60min) Ride Cycling/Steven.K
8:30 AM(60min) Ride Cycling/Natalie.S
9:30 AM(30min) Pure Strength Main Studio/Heather.C
10:00 AM(30min) Piloxing Main Studio/Heather.C
10:30 AM(60min) Water Fitness Pool/Heather.C
10:30 AM(60min) Yoga Main Studio/Sandra.R
5:30 PM(60min) Ride Cycling/Sonia.D
6:30 PM(60min) Tabata Drills Main Studio/Sonia.D
7:30 PM(60min) Zumba Main Studio/Michelle.C
THURSDAY
8:30 AM(60min) Barreless Main Studio/Gayle.H
9:30 AM(60min) Cardio Blast Main Studio/Gayle.H
10:30 AM(60min) Yoga Main Studio/Dena.C
5:30 PM(60min) Yoga/Pilates Fusion Main Studio/Edna.D
5:45 PM(45min) Ride Cycling/Natasha.N
6:30 PM(60min) Pure Strength Main Studio/Edna.D
7:30 PM(60min) Zumba Main Studio/Michelle.P
FRIDAY
8:30 AM(30min) Total Body Boot Camp Main Studio/Leigh Ann.K
9:00 AM(30min) Pilates Main Studio/Leigh Ann.K
9:30 AM(60min) Ride Cycling/Mary.C
9:30 AM(60min) Tabata Drills Main Studio/Leigh Ann. K
10:30 AM(60min) Pure Strength Main Studio/Leigh Ann. K
SATURDAY
7:30 AM(60min) BarBell Main Studio/Jeannine.L
8:30 AM(60min) Ride Cycling/Jeannine.L
9:30 AM(60min) Pure Strength Main Studio/Becca.R
10:30 AM(60min) Zumba Main Studio/Jaylinn.H
SUNDAY
8:30 AM(60min) Rhythm Ride Cycling/Natasha.N
8:30 AM(60min) Vinyasa Flow Yoga Main Studio/Sandra.R
9:30 AM(60min) Ride and Rip Cycling/Natasha.N
9:30 AM(75min) Step and Pump Main Studio/Sonia. D (sub)
10:45 AM(45min) Pure Strength Main Studio/Sonia.D (sub)
11:30 AM(30min) Six Pack Attack Studio 1/Sonia.D (abs)

For questions regarding the Group Exercise Schedule please contact:
Natalie Santiago, Regional Director Group Fitness at Natalie.Santiago@xsportfitness.com

Child’s Play Supervised Play Area is available:
Monday – Friday: 8am – 1pm & 4pm – 9pm
Saturday - Sunday: 8am – 1pm

*In designated locations, passes are required for admittance due to limited space and membership privileges. Class passes, where applicable, are available 30 minutes prior to class. Member must be present in the club to receive a pass. All classes are subject to change.